mELLE LORIJN

Over melle

Mijn naam is Melle Lorijn, geboren in 1989. In 1994 ben ik begonnen met het beoefenen van Karate (Wado-ryu) in Zwolle, bij sportschool Mossel-Boot en heb nooit meer achterom gekeken. Na een aantal jaar ben ik gaan trainen bij de kumite wedstrijd team van Wim Mossel, 2 voudig Europees kampioen en de nu oud-bondscoach van Nederland. Vanuit deze trainingen heb ik ongeveer 10 jaar wedstrijden gedraaid, zowel nationaal als internationaal   

karate achtergrond

In 2006 heb ik mijn eerste Dan gehaald in de tijd dat de KBN nog een grens hanteerde van 17 jaar. Een jaar later ben ik begonnen met lesgeven in Zwolle op zaterdagen, in het begin 1 groep en later uitgegroeid naar 2 groepen. In de tussentijd ben ik altijd zelf door blijven trainen, omdat ik van mening ben dat je altijd een leerling van de vechtsport blijft. Voor mij is het belangrijk als karateka om alle basis aspecten van het Karate te beoefenen; het kata, sparren, partner vormen, kihon en renzoku waza (combinatie technieken). Door mijn achtergrond in Wado-ryu en wedstrijd karate, ligt mijn expertise vooral bij het tai sabaki, gewrichtsklemmen, partner vormen en kumite. Inmiddels heb ik de derde dan. Ben ass. leraar KBN.  

Bij muga mushin

Bij Muga Mushin train ik mee of geef ik les bij de reguliere lessen op maandag en vrijdag in Enschede en geef ik een groep zeer enthousiaste leerlingen kumite les op woensdag in Hengelo.